Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Popis nehnuteľnosti

EXKLUZÍVNE  iba u nás  NA PREDAJ štýlový rodinný dom - vysnívané útočisko pred ruchom mestského života v príjemnom prostredí na okraji obce na južnom Slovensku

odkaz na celú prezentáciu : https://vysnivane-byvanie.mozellosite.com

Veľkosť pozemku spolu s polohou domu zaručujú dokonalé súkromie a vysoký komfort bývania.

Rodinný dom s krásne udržiavanou záhradou, ktorá je posiata anglickým trávnikom a pretkaná vysokými stromami a láka k posedeniu na terase so záhradnou kuchyňou a AL FRESCO posedením - JEDZTE NA ČERSTVOM VZDUCHU Nie vždy je čas na piknik alebo grilovačku, ale preniesť svoj život, priateľov a chutné jedlo von na čerstvý vzduch môžete takmer kedykoľvek.

LOKALITA : obec MOSTOVÁ v okrese Galanta

  • Dom sa rozprestiera na pozemku o rozlohe 1244 m2
  • Zastavaná plocha : 307,38 m2
  • letná kuchyňa + sauna : 76,75 m2
  • Druhá stavba na pozmku je LETNÁ KUCHYŇA + sauna. Ak si saunu predstavujete ako malú uzavretú miestnosť, v tomto prípade Vás prekvapí.
  • podpivničenie : 32,14 m2
  • zeleň : 663,99 m2
  • spevnené plochy : 240,58 m2

DISPOZÍCIA DOMU :

  • Vstup do rodinného domu je z bočnej strany cez predsieň.
  • Z predsiene je prístupná obývacia miestnosť a chodba, odkiaľ sa vchádza do kuchyne so špajzou, dvoch izieb (orientácia do ulice), kúpeľňa s rohovou vaňou a sprchovým kútom + dve keramické umývadlá, toaleta.
  • Ďalej do dvora je situovaná technická miestnosť, pracovňa, hosťovská izba s výstupom na terasu bez strechy, sklad, prístavba s kompletnou predprípravou na krytý bazén.
  • Suterén je prístupný zo skladu, kde sa nachádza chodba so studňou a elektrickým čerpadlom.

Štandardom vybavenia domu sú parkety, keramická dlažba veľkoformátové hliníkové okná, podlahové kúrenie, klimatizácia, kompletne vybavená kuchyňa, optický internet a satelitná TV, kotolňa.

  • Nehnuteľnosť disponuje prípojkou elektriny, plynu, obecnou vodou, vlastnou studňou s vlastnou čističkou vody, brána na diaľkové ovládanie, kanalizácia.
  • V zadnej časti domu - kompletná predpríprava na krytý bazén
  • V suteréne je vybudované plne technické zázemie, odvetrávané zapustené podlažie je využívané ako rozmerný sklad/pivnica
  • Záhrada so zeleňou, okrasnými ako aj ovocnými stromami, 2x voliéra (v každej zateplená psia búda), studňa s elektrickým čerpadlom pre zavlažovanie záhrady a napúšťanie bazéna.
  • Parkovanie pre 3 autá na dvore ako aj pred domom.
  • VYBAVENIE kuchyne : kuchynská linka na báze dreva, digestor, varná doska, zabudovaná elektrická rúra, umývačka riadu a chladnička.
  • V technickej miestnosti je osadený plynový kotol, zásobníkový ohrievač teplej vody, toaleta, umývadlo.

TECHNICKÉ PARAMETRE :

  • Studňa vŕtaná s hĺbkou 9m
  • Ploty (predný, zadný a bočný) je vybudovaný na betónových základoch, murovaný z tvárnic.
  • Letná kuchyňa : základy betónové s izoláciou, obvodové konštukcie sú murované, okná s hliníkových profilov.
  • VYBAVENIE : kuchynská linka, klimatizácia, toaleta, vykurovanie pomocou piecky na tuhé palivo
  • Základy domu : betónové, murivo tehla hr. nad 40 do 50 cm, stropy drevené trámové

Lokalita: Mostová je obec iba 6 km od okresného mesta Galanta, 30 km od mesta Trnava, 47 km od mesta Nitra, 59 km od hlavného mesta Bratislava, 21 km od mesta Dunajská Streda.

Občianske vybavenie obce je dobrá : ZŠ, MŠ, zdravotné stredisko – lekár pre dospelých pre deti, ženský a zubný lekár, lekáreň,- OC Jednota, reštaurácia, rôzne obchody a služby, autoumyváreň, Obecný úrad, kultúrny dom, športové ihrisko.

Neváhajte ma kontaktovať a dohodnúť si obhliadku, všetko dôležité si povieme osobne. Spolu s majiteľmi domu  sa tešíme na každého záujemcu a radi zodpovieme na všetky otázky

Ponúkam partnerskú spoluprácu pre realitné kancelárie, pretože dobrý realitný agent sa spozná podľa toho, že dokáže spolupracovať pri obchode transparentne a seriózne. Provízia pre spolupracujúceho agenta 30% Spájame sa s tými najlepšími a spoločne vytvárame PRO klientské prostredie. Náš prístup je klientsky orientovaný za účelom čo možno najvyššieho uspokojenia klientových požiadaviek.

maklér : DANA VASOVĆÁKOVÁ, kontakt : 0949 83 68 83

Naše právne služby zabezpečuje Advokátska kancelária JUDr. Peter Wolf

 

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
úplne prerobený
Celková plocha:
1244 m2
Úžitková plocha:
307 m2
Zastavaná plocha:
307.38 m2
Počet izieb:
5
Klimatizácia:
áno
Typ:
interiérový
Zariadenie:
zariadený
Materiál:
tehla
Terasa:
áno

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

V dynamickom svete realitného trhu sa pohybujem od roku 2010. Svoju prácu sa snažím robiť zodpovedne a väčšinu svojich zákaziek získavam na základe referencií mojich klientov, ktorým som pomohla predať, či získať nehnuteľnosť.

DNES už viem, že za každým predajom nehnuteľnosti sa skrýva ľudský príbeh. A to je dôvod, prečo by nikto nemal tak dôležitý životný krok podceňovať.

Ani predávajúci, ani kupujúci, ani maklér.
V tejto profesii tak ako v každej inej som sa mi potvrdilo, že keď dvaja robia to isté, nikdy to nie je to isté.
Je všeobecne známe, že rozdiel medzi maklérmi je, a na dobrom mene a povesti sa pracuje roky, preto mi záleží, aby pri každom obchode bola spokojnosť oboch strán, ktoré sú na transakcii zúčastnené.

"Dobré meno má človek len jedno a treba sa správať a konať tak, aby mu zostalo."

Každú nehnuteľnosť sa snažím vnímať ako VÝNIMOČNÚ bez ohľadu na jej cenu a miesto, rovnako aj každého klienta, to všetko s jasným cieľom - predať Vašu nehnuteľnosť k Vašej plnej spokojnosti.
Svet realít a práca makléra ma baví, v súčasnej dobe pracujem v realitnej spoločnosti NOVÝ DOMOV s.r.o. Galanta, ktorá je spoľahlivým partnerom pri kúpe, predaji či prenájme nehnuteľností.
Jej cieľom je poskytnúť klientovi najlepšiu možnú starostlivosť, dodržať vysoký štandard odbornosti a napomôcť realizácii úspešných a korektných obchodov.

Aj vy môžete patriť medzi mojich spokojných klientov.
Dohodnime sa na našej vzájomnej spolupráci a budeme sa tešiť, keď budem môcť poskytnúť moje služby aj Vám.

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti