Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Popis nehnuteľnosti

NA PREDAJ APARTMÁNOVÝ DOM v rekreačnom areáli v obci PATINCE.

Obec Patince sa rozprestiera na ľavom brehu Dunaja, ktorá je vzdialená 15 km od mesta Komárno a 35 km od mesta Štúrovo, pričom oproti hraničí s maďarskými dedinkami Almásfüzitő.

V chotári obce sa nachádza najjužnejší bod Slovenska

Rekreačný areál v obci má rozlohu 30 ha a vznikol na mieste starého rímskeho kúpeľa. Areál sa rozprestiera v oblasti najdlhšieho slnečného svitu a najvyšších teplôt nameraných na území Slovenskej republiky. Rekreačný areál bol vybudovaný v okolí termálneho prameňa, ktorý vyviera z hĺbky 160–170 m a má teplotu 27 stupňov Celzia.

Termálna voda sa v Patinciach vyznačuje vysokým obsahom hydrouhličitanov, vápnika, horčíka i síranov a vďaka tomu veľmi priaznivo pôsobí na pohybové ústrojenstvo a proti jeho chorobám.

V areáli sa nachádzajú bazény, umelé jazero, športové ihriská, ubytovacie kapacity poskytuje hotel a chatová osada.

V TOMTO areáli AKTUÁLNE u nás v realitnej kancelárii NOVÝ DOMOV máme zaujímavú ponuku - APARTMÁNOVÝ DOM s 8 zariadenými apartmánmi s kapacitou max. 40 osôb s vlastným detským bazénom.

PODNIKATEĽSKÝ OBJEKT je zabehnutý a využívaný celoročne.

NACHÁDZA sa 60 metrov od vstupu na termálne kúpalisko a moderného family Wellness Hotela Patince s piatimi saunami, vírivkou a oddychovou miestnosťou, relaxačné masáže, thajské masáže a kozmetické ošetrenia a pod.

DISPOZIČNÉ RIEŠENIE OBJEKTU:  8 apartmánov a správcovský byt.

  • Každý apartmán je vybavený : kuchynku so spotrebičmi a jedálenským kútom, kúpeľne s WC, 2 samostatné izby – spálňa a obývačka s LCD TV.
  • Pred vstupom do apartmánu kryté sedenie.

Byt správcu :  ak v ňom nebudete bývať Vy, môže sa tento apartmán používať ako samostatný apartmán, je plne klimatizovaný.

DISPOZÍCIA : 

  • prízemie : obývacia časť s kuchyňou, sociálne zariadenie so sprchovým kútom a technickou miestnosťou. V podkroví bytu sa nachádzajú dve v samostatné izby.

Súčasťou správcovského bytu je tiež kryté sedenie a stnútátie pre auto + sklad.

Vo vnútrobloku objektu je v lete využívaný detský bazén s výmerou 3m x 4m a s hĺbkou vody 80 cm. Vybavenie bazéna : čerpadlo s filtráciou.

  • Objekt sa predáva s pozemkom 1360 m2
  • - zastavaná je plocha 450 m2.
  • Na pozemku sa okrem budovy nachádza detské ihrisko, altánok, sklad a 11 parkovacích miest pre klientov.
  • V objekte je k dispozícii aj malá úžitková záhradka, ovocné stromy, vinič, sklad náradia a uzamykateľná garáž na náradie a bicykle.
  • OBJEKT ja pripojený je ku všetkým IS - voda, plyn, elektrina, kanalizácia.
  • - kolaudácia v roku 2007, všetky revízie z roku 2019
  • - je postavený z YTONG 300, celý zateplený polystyrénom, strecha je kanadský šindel
  • - kúrenie je ústredné plynovým kotlom
  • - predáva sa kompletne zariadený
  • - majitelia prenechajú klientelu novému majiteľovi
  • Podnikateľský objekt je v prevádzke celoročne.
  • NOVINKOU je, že od 1.7.2023 prevádzkuje miestne letné termálne kúpalisko Wellness Invest a.s., napojená na Aquacity Poprad, čo je zárukou rozsiahlej investície do kúpaliska.
  • Možné využitie aj ako malometrážne byty ( 38 m2) na trvalé bývanie.V apartmánoch je vlastné meranie elektrickej energie

ZAUJÍMAVOSTI v okolí :

Prístav Marina Patince sa nachádza asi 2 km od areálu v krásnej prírodnej scenérii. Prístav poskytuje kotvisko pre osobnú loď Wellness 1, s ktorou sa podnikajú výletné plavby v okolí Patiniec, do Štúrova, Ostrihomu a Komárna. V prístave nájdete aj jachtársky prístav pre 25 – 30 jácht, takisto je možnosť stanovania a kempovania v areáli prístavu so sprchami a sociálnym zariadením.

Pre milovníkov adrenalínu je na tomto úseku Dunaja povolené aj vodné skútrovanie spolu s vodným lyžovaním

CENA : DOHODOU 

KONTAKT : 0949 83 68 83, Dana Vasovčáková

  • info@novydomovreality.sk
  • Adresa : NOVÝ DOMOV realitná kancelária, s.r.o. Hlavná 949/53, 92401 Galanta
  • Sme členom ZDRUŽENIA REALITNÝCH KANCELÁRIÍ SLOVENSKA - ZRKS
  • Naše právne služby zabezpečuje Advokátska kancelária JUDr. Peter

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
po rekonštrukcii
Celková plocha:
1360 m2
Úžitková plocha:
1360 m2
Zateplený objekt:
áno
Kúpeľňa:
áno
Zariadenie:
zariadený

Pozrieť na mape

Maklér

V dynamickom svete realitného trhu sa pohybujem od roku 2010. Svoju prácu sa snažím robiť zodpovedne a väčšinu svojich zákaziek získavam na základe referencií mojich klientov, ktorým som pomohla predať, či získať nehnuteľnosť.

DNES už viem, že za každým predajom nehnuteľnosti sa skrýva ľudský príbeh. A to je dôvod, prečo by nikto nemal tak dôležitý životný krok podceňovať.

Ani predávajúci, ani kupujúci, ani maklér.
V tejto profesii tak ako v každej inej som sa mi potvrdilo, že keď dvaja robia to isté, nikdy to nie je to isté.
Je všeobecne známe, že rozdiel medzi maklérmi je, a na dobrom mene a povesti sa pracuje roky, preto mi záleží, aby pri každom obchode bola spokojnosť oboch strán, ktoré sú na transakcii zúčastnené.

"Dobré meno má človek len jedno a treba sa správať a konať tak, aby mu zostalo."

Každú nehnuteľnosť sa snažím vnímať ako VÝNIMOČNÚ bez ohľadu na jej cenu a miesto, rovnako aj každého klienta, to všetko s jasným cieľom - predať Vašu nehnuteľnosť k Vašej plnej spokojnosti.
Svet realít a práca makléra ma baví, v súčasnej dobe pracujem v realitnej spoločnosti NOVÝ DOMOV s.r.o. Galanta, ktorá je spoľahlivým partnerom pri kúpe, predaji či prenájme nehnuteľností.
Jej cieľom je poskytnúť klientovi najlepšiu možnú starostlivosť, dodržať vysoký štandard odbornosti a napomôcť realizácii úspešných a korektných obchodov.

Aj vy môžete patriť medzi mojich spokojných klientov.
Dohodnime sa na našej vzájomnej spolupráci a budeme sa tešiť, keď budem môcť poskytnúť moje služby aj Vám.

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti